Rólunk

Tisztel Hölgyem/Uram,

Korozmán Gábor vagyok, immáron 8 éve foglalkozom, Légtechnika – Klíma – Hőszivattyú rendszerek kiépítésével, szervizelésével, beüzemelésével.

Munkámat 2012-ben kezdtem meg, egy épület gépészettel foglalkozó cégnél. Itt általában nagyobb komfort hűtéstechnikai rendszerek kiépítését végeztem, bonyolítottam le.

A 8 év alatt szinte 100%-ban Daikin típusú rendszerek kiépítésével, szervizelésével, beüzemelésével foglalkoztam. Ezek VRV típusú rendszerek, melyek lehetővé teszik, hogy egy kültéri egységen több beltéri egység legyen csatlakoztatva. Több kültéri egység csatlakoztatása esetén lehetőség nyílik arra, hogy akár 50 beltéri egység legyen csatlakoztatva. Ezek a VRV rendszerek levegő-levegő hőszivattyú rendszerek. Ez azt jelenti, hogy a helyiség levegőjéből hőt von el a beltériegységek segítségével, és a kültéri egység segítségével a környezetbe leadja, így jön létre a hűtés az adott helyiségekben, pusztán elektromos áram felhasználásával. A ciklust megfordítva pedig fűtést tudunk létrehozni, ez azért jó, mert nincs káros anyag kibocsátás.

Ezeket a rendszereket számos területen fel lehet használni, ilyenek például a boltok, üzlethelyiségek, irodák, szállodák. Az irodák és szállodák nagyon kedvelt felhasználási területei ezeknek a rendszereknek, mert praktikusak a beltériegységek variálhatóak, energia hatékonyak, csendesek. Így komplett komplexumot ki tudunk hűteni, fűteni pusztán elektromos áram felhasználásával.

Ilyen rendszereket építettünk ki új, felújított CBA-ban (Százhalombatta, Érd, Balatonakali, Telki, Szeged, Máriaremete, stb.) Szeged vérbank, Debrecen dohánygyár irodaház.

Office Garden II.-III. ahol a komplett épület fűtése-,hűtése-,légkezelése egy úgynevezett 3 csöves VRV rendszer segítségével működik. Ez lehetővé teszi, hogy az egyik irodában hűtsünk, a mellette lévőben fűtsünk, függetlenül attól hány beltéri egység van csatlakoztatva a rendszerhez.

Mivel a 7 év alatt ezen a területen, illetve a lakossági klíma szerelés területén elég sok tapasztalatot szereztem, tavaly szeptemberben alapítottam meg egyéni vállalkozásomat.

Fő profilom maradt az ipari komfort hűtéstechnika és a lakossági hűtéstechnika. Egyéni vállalkozóként nagyobb cégeknek dolgozok be alvállalkozóként. Tavaly szeptemberben az R&D Estate Investor kft.-nek segítettem a beüzemelésben, egy hétemeletes irodaházban, melyet a FITOUT Zrt. épített. Itt több Daikin VRV rendszert üzemeltünk be.

Lakossági vonalon mono splitek, illetve multi splitek telepítésével tudtam foglalkozni vállalkozóként. Három márkával foglalkozom: DAIKIN, MITSUBISHI, MIDEA. Az első kettő vezető kategóriájú készülék, míg a harmadik közép kategóriájú, de ár-érték arányai miatt jó készülék. Ezek forgalmazásával, telepítésével, karbantartásával, javításával foglalkozom. Jelenleg egy alkalmazottam van, de későbbiekben szeretném bővíteni a csapatomat.

Röviden nagyvonalakban így tudom bemutatni magamat és a vállalkozásomat.