Gyártók

Quality Comfort Everywhere

A cég megalakulása 2000 - re tehető, ahol a szektorban évek óta professzionálisan tevékenykedő három tulajdonos elhatározta, hogy addig megszerzett tapasztalataik és kapcsolat rendszerükre alapozva új klíma termékcsaládot vezetnek be régiójukban.

Fő céljaik

kezdettől fogva új innovatív termékek értékesítése volt a legkiválóbb minőségben szem előtt tartva a környezet megóvását. Sikereiket bizonyítja, hogy a nyugat európai piacon (Spanyolország, Portugália, Franciaország, Olaszország) mára az egyik legsikeresebb és legismertebb márkává váltak.

A HTW

A HTW jelentése High Technology World azaz csúcstechnologiás világ. Technológia, megbízhatóság, hatékonyság, tartósság, design ... mindezen kifejezések határozzák meg a HTW márkát, melynek avantgárd tervezése garancia a rendkívüli minőségre. A HTW teljes termékpalettája az Európai Környezetvédelmi Minisztérium 2009/125 / CE irányelvének megfelelő, sőt a tervezésük során ennél sokkal hatékonyabb hatásfokkal rendelkeznek.

Klímáink

Az egységek nem csak megfelelnek ezen szabályoknak, hanem meg is haladják ezen kritériumokat. A termékcsalád bizonyos része akár A+++ hatékonysággal is üzemelhet. A folyamatos minőségellenőrzésnek és a partnerek visszajelzéseinek köszönhetően a HTW légkondicionálói a nyugati piacon elért eredményei alapján az egyik legalacsonyabb meghibásodási statisztikával rendelkeznek, melyre 5 év teljeskörű garancia a biztosítékuk. Termékeikre 10 éves alkatrészellátást vállalnak.
 

MIDEA a nagyvilágban

A Midea alapelve az, hogy folyamatosan törekszik értéket teremteni, oly módon, hogy reagál a piaci igényekre, költséghatékonyan szervezi a tevékenységeit és folyamatosan szem előtt tartja a vásárlói elégedettséget.Ez a vezérelv segít a Midea-nak, abban, hogy világszerte átfogó termékportfóliót tudjon vásárlói rendelkezésére bocsátani, oly módon, hogy a disztribúciót fejlett hulladékkezelési eljárással támogatja meg, így képes egyszerre megfelelni a gazdaságossági és a természetvédelmi alapelveknek.

Mára Midea vezető branddé vált Kínában. A vállalat folyamatosan globalizálja a tevékenységeit, így többek között Vietnamban, Belorussziában, Egyiptomban, Argentínában és Indonéziában is találhatunk gyártóegységeket, amelyek a jövőben továbbiakkal bővülnek.

Midea azonban nem csak a gyártási, hanem disztribúciós tevékenységét is nemzetközi szinten szervezi, lokális disztribúciós csomópontokat létrehozva világszerte, hogy a vevőit minél jobban tudja kiszolgálni.

A jövőbe tekintve, Midea folytatni kívánja, azt a kezdeményező és növekvő attitűdöt, amely az egyik legdinamikusabban fejlődő világvállalattá tette. Midea azonban nemcsak az üzleti kiválóságra törekszik, hanem felelősségteljes corporate citizen, azaz mint egy felelős állampolgár kíván a világpiacon jelen lenni.

"Live better"

A ROTENSO klímák Európában először Lengyelországban jelentek meg. Portfóliójuk nagy része kifejezetten olyan készülékekből áll, melyek mind hűtésre és fűtésre is kiválóan alkamasak akár szélsőséges körülmények között is.

Küldetésük részét képezi, hogy a lehető legmodernebb technológiákat alkalmazzák készülékeikben. Folyamatos fejlesztéseiknek köszönhetően a prémium kategóriás gépek specifikációját is felűlmúlva elérhető árú légkondicionálócsaládot tudnak kínálni ügyfelek részére.

Jelenlegi termékportfóliójuk kiváló választás lehet a lakossági és kiskereskedelmi hűtés / fűtés igényekre.

Légkondicionálás egy világmárkával

A Mitsubishi Electric megfelelő klímát biztosít mindenhol, ahol emberek élnek és dolgoznak. Hogy ez a legmagasabb technikai színvonalon történik, azt a végfelhasználók, a szerelők és a kereskedők egyaránt tudjak: A Mitsubishi Electric légkondicionálási termékei és megoldásai világszerte ismertek, és sok évtizede kiváló hírnévnek örvendenek. A Mitsubishi Electric számara a tapasztalat és az innováció egyformán fontos: vállalatunk több mint 85 éve újabb es újabb mércét állít fel a klímatechnikában, miközben a világpiac egyik legjelentősebb gyártójává nőtte ki magát.

Jövőbe mutató klímatechnika

A Mitsubishi klímarendszerek a legkülönbözőbb lakó-, ipari és kereskedelmi helyiségek millióiban gondoskodnak a levegő hűtéséről, fűtéséről és szűréséről. A legmodernebb inverteres technológia és a környezetbarát R410A hűtőközeg kimagasló hatásfokot és optimális klímakomfortot biztosít. A hosszú vezetékek, a könnyen felszerelhető beltéri készülékek és az intelligens vezérlőrendszerek jelentette nagyfokú rugalmasság miatt egyszerűen kialakítható a mindenkori igényeknek megfelelő megoldás.

Természetes fűtés hőszivattyúval

A fosszilis energiahordozók korlátozott készletei és az emiatt folyamatosan növekvő olaj- és gázárak egyre inkább előtérbe helyezik a megújuló energiaforrásokon alapuló fűtéstechnikai megoldásokat. A Zubadan technológiával a Mitsubishi Electric a jövő fűtési megoldását mutatja be. Az új levegő-víz hőszivattyúk környezettudatos, biztonságos és innovatív fűtési megoldást jelentenek. 

Tökéletes klíma a DAIKIN segítségével

Lakástulajdonos? Kereskedő? Szállodaigazgató? A Daikin fűtési és hűtési megoldásai között biztosan megtalálja az igényeinek megfelelőt. Kezdje velünk a projektet, válassza ki, milyen típusú épületre keres légtechnikai megoldást! 

AZ INNOVÁCIÓ NÁLUNK FOLYAMATOS FEJLESZTÉS

Úgy gondoljuk, hogy mindig van lehetőség a fejlődésre. Ez a meggyőződésünk a hajtóereje mindennek, amit a Daikinnál teszünk. Célunk, hogy a gyártás optimalizálásától az akár 70%-os energiamegtakarítást eredményező nagy áttörésekig minden folyamatunkat áthassa a technológia. A saját tulajdonunkban lévő European Development Centre fejlesztési központunkban arra összpontosítunk, hogy környezetbarát termékeket hozzunk létre. Európában dolgozunk, fejlesztünk, az európai piac számára.

MEGOLDÁSOK MINDEN IGÉNYRE

A Daikin termékek a legteljesebb körű skálán kínálnak prémium minőségű hűtési és fűtési megoldásokat a legkülönbözőbb környezeti és személyes igényekre. Válasszon az alábbi területek közül és ismerje meg termékeink széleskörű lehetőségeit!

A JÖVŐ ENERGIAHATÉKONY TECHNOLÓGIÁI

Hűtési megoldásainkat a piacon a legjobb energiahatékonysági osztályba sorolták. Hangsúlyt fektetünk a megújuló energiákra és az innovatív technológiákra, például az inverterekre és hővisszanyerésre, így egy átfogó megoldás előnyeit élvezheti, amely jelentősen maximalizálja a befektetés megtérülését.