DAIKIN COMFORA 3,5 kW DC inverter klíma szett

cikkszám: FTXP35M + RXP35M

 

DAIKIN, HTW klíma

DAIKIN COMFORA

Komfort légáramlás üzemmód

A Komfort légáramlás üzemmód automatikusan állítja be a légáramlást a legkellemesebb hőmérséklet eloszlás érdekében anélkül, hogy egyenesen az emberekre irányítaná a légáramot.

Nagyteljesítményű üzemmód

A nagyteljesítményű üzemmód lehetővé teszi, hogy elérje a maximális teljesítményt egyetlen gombnyomással és mégsem kell aggódnia a villanyszámla miatt abban az esetben, ha elfelejtené kikapcsolni a funkciót. Ezzel a funkcióval hűtheti le vagy fűtheti fel a helyiséget a lehető legrövidebb idő alatt és 20 perc elteltével a berendezés automatikusan visszavált normál üzemmódra, megakadályozva az energiapazarlást.

Gazdaságos üzemmód

A gazdaságos üzemmód lehetővé teszi, hogy korlátozza a légkondicionáló maximális teljesítmény felvételét, abban az estben ha más berendezések is egyidejűleg üzemelnek (porszívó, mikrohullámú sütő stb.) és ezáltal a kismegszakító gyakran kiold, vagy ha csak korlátozni akarja a teljesítmény felvételt. Azonban továbbra is Önnél van az irányítás, így ha maximális hűtésre vagy fűtésre van szüksége, akkor bármikor kikapcsolhatja ezt az üzemmódot.

Beltéri egység csendes üzemmód

Az ezzel a funkcióval rendelkező berendezések képesek kivételesen alcsony zajszint elérésére - néhány még az alig hallható 19 dB(A)-t is, akárcsak a szélben mozgó falevelek hangja. Ez a funkció tökéletes a hálószobába telepített gépek számára, mivel zavartalan alvást biztosít Önnek még bekapcsolt állapotban is.

Kültéri egység csendes üzemmód

Sok esetben kell vigyázni arra, hogy ne zavarja a szomszédokat az éjszaka folyamán – különösen a sűrűn lakott területeken vagy a társasházban. Alváshoz mindnyájan a csendes környezetet kedveljük. A kültéri egység csendes üzemmódja korlátozza a kültéri egység zajszintjét, tehát ön nyugodtan üzemeltetheti a légkondicionálót anélkül, hogy bárkit zavarna ezzel.

24 órás időzítő

A Daikin 24 órás szabályzója elhozta Önnek az irányítást. Állítsa be, hogy mikor szeretné, hogy a légkondicionáló berendezés be- és kikapcsoljon, így tökéletes komfortban lesz része, amikor csak szeretné.

 

Kivitel LAKOSSÁGI / OTTHONI
Márka DAIKIN
Modell név COMFORA
Típus FTXP35M + RXP35M
Hűtési energiaosztály A++
SEER 6,62
Áramfelvétel 0,29 kW ~ 1,30 kW
Fűtési energiaosztály A+
SCOP 4,00
H tarifa igényelhető Nem
Javasolt helyiség 30-40 m2
Hűtőközeg R32
Kompresszor típusa DC Inverter
Hűtőteljesítmény 4,0 kW
Fűtőteljesítmény 4,8 kW
Beltéri hangnyomás (Min/Max) 20 / 43
Beltéri légáramlás (Min/Max) 4,5 ~ 11,5 m3 / perc
Hőmérséklet tartomány (Hűtés) -10 ~ 46C
Hőmérséklet tartomány (Fűtés) -15 ~ 18C
Beltéri egység nettó mérete 658x275x550 (SZxMxH)
Tulajdonságok WIFI vezérlés
Komfort légáramlás üzemmód
3D légáramlás
Extra légtisztító szűrők
Akár Multi-Split bekötés
Automata újraindítás
Automatikus sebesség
Automata üzemmódváltás
Econo üzemmód
Öndiagnosztika hiba esetén
24 órás időzítő
Párátlanítás funkció
Nagy teljesítményű üzemmód
Garancia 3 év teljeskörű
Letöltések DAIKIN COMFORA Katalógus
 
Bruttó ár Egyedi ajánlat alapján